Lajmet

PAAF 2019 në Kolegjin AAB suksesshëm mbylli edicionin e tij të dytë

Me aktivitete të shumta, Festivali Ndërkombëtar “Prishtina Arts and Architecture Festival” (PAAF 2019), në Kolegjin AAB ka mbyllur me sukses edicionin e sivjetmë. Me këtë rast studentët pjesëmarrës gjatë këtij festivali u dekoruan edhe me certifikata për angazhimin dhe punën e realizuar gjatë ditëve të festivalit. Programi i larmishëm i këtij viti në festivalin PAAF ...

Lexo më shumë

Kolonia Artistike e Studentëve, edhe një risi e festivalit PAAF2019

Edicioni i dytë i #PAAF2019, Festivalit të vetëm të studentëve të artit në vend, krahas programit tashmë tradicional, sivjet për herë të parë solli edhe Koloninë Artistike të studentëve të Fakultetit të Arteve Figurative. Dhjetëra studentë, të cilët studiojnë Pikturën nga Kolegji AAB, Fakulteti i Arteve i Universitetit të Prishtinës, por edhe studentë nga Maqedonia ...

Lexo më shumë

#PAAF2019, u mbajt punëtoria e filmit “Si të arrihen kooproduksionet në film”

Në vazhdën e aktiviteteve të organizuara në kuadër të festivalit “Prishtina Arts and Architecture Festival”, në seksionin e filmit sot u mbajt punëtoria “Si të arrihen kooproduksionet në film”, ku ligjëruan Tea Korolija dhe Igor Stoimenoff producentë kroatë. Gjatë kësaj punëtorie u trajtuan të gjitha etapat e realizimit të një filmi, duke filluar shkrimi i ...

Lexo më shumë

Në Kolegjin AAB filloi punimet Konferenca Shkencore e Arteve dhe Arkitekturës në kuadër të “PAAF2019”

Në ditën e dytë të festivalit “Prishtina Arts and Architecture Festival” PAAF2019, në Kolegjin AAB, po zhvillon punimet Konferenca Shkencore e Arteve dhe Arkitekturës,  ku me punimet e veta po marrin pjesë studiues nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Italia e Sllovenia. Në hapje të kësaj konference, prorektori për shkencë në Kolegjin AAB, Hasan Saliu, ...

Lexo më shumë

Në Kolegjin AAB nisi Festivali i studentëve “Prishtina Arts and Architecture Festival” (PAAF 2019)

Në një ceremoni solemne në Kolegjin AAB sot nisi i vetmi festival i studentëve në vendin tonë, “Prishtina Arts and Architecture Festival”,  ku të pranishëm ishin dashamirës të artit, studentë e fytyra eminente të fushës së kulturës në Kosovë. Festivali PAAF 2019 këtë vit numëron edicionin e tij të dytë dhe do të zgjasë tre ...

Lexo më shumë

Nesër në Kolegjin AAB nis edicioni i dytë i festivalit të studentëve PAAF2019

I konceptuar për të promovuar punën e studentëve të arteve, festivali i vetëm i studentëve në Kosovë, Prishtina Arts&Architecture Festival, nis të mërkurën edicionin e tij të dytë.Ky edicion që do të zgjasë nga 22-24 maj 2019, në hapësirat moderne të Kolegjit AAB do të sjellë risi në përmbajtjen e tij, ndërsa do të prezantohet ...

Lexo më shumë
sqShqip
en_USEnglish sqShqip