News

PAAF 2019 successfully concludes its second edition

Me aktivitete të shumta, Festivali Ndërkombëtar “Prishtina Arts and Architecture Festival” (PAAF 2019), në Kolegjin AAB ka mbyllur me sukses edicionin e sivjetmë. Me këtë rast studentët pjesëmarrës gjatë këtij festivali u dekoruan edhe me certifikata për angazhimin dhe punën e realizuar gjatë ditëve të festivalit. Programi i larmishëm i këtij viti në festivalin PAAF ...

Read More

Art Colony of Students, a novelty of the PAAF2019 festival

Edicioni i dytë i #PAAF2019, Festivalit të vetëm të studentëve të artit në vend, krahas programit tashmë tradicional, sivjet për herë të parë solli edhe Koloninë Artistike të studentëve të Fakultetit të Arteve Figurative. Dhjetëra studentë, të cilët studiojnë Pikturën nga Kolegji AAB, Fakulteti i Arteve i Universitetit të Prishtinës, por edhe studentë nga Maqedonia ...

Read More

#PAAF2019, the film workshop "How to achieve co-productions in film" was held

Në vazhdën e aktiviteteve të organizuara në kuadër të festivalit “Prishtina Arts and Architecture Festival”, në seksionin e filmit sot u mbajt punëtoria “Si të arrihen kooproduksionet në film”, ku ligjëruan Tea Korolija dhe Igor Stoimenoff producentë kroatë. Gjatë kësaj punëtorie u trajtuan të gjitha etapat e realizimit të një filmi, duke filluar shkrimi i ...

Read More

The Scientific Conference of Arts and Architecture within PAAF 2019 has begun

Në ditën e dytë të festivalit “Prishtina Arts and Architecture Festival” PAAF2019, në Kolegjin AAB, po zhvillon punimet Konferenca Shkencore e Arteve dhe Arkitekturës,  ku me punimet e veta po marrin pjesë studiues nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Italia e Sllovenia. Në hapje të kësaj konference, prorektori për shkencë në Kolegjin AAB, Hasan Saliu, ...

Read More

The Student Festival “Prishtina Arts and Architecture Festival” (PAAF 2019) has begun

Në një ceremoni solemne në Kolegjin AAB sot nisi i vetmi festival i studentëve në vendin tonë, “Prishtina Arts and Architecture Festival”,  ku të pranishëm ishin dashamirës të artit, studentë e fytyra eminente të fushës së kulturës në Kosovë. Festivali PAAF 2019 këtë vit numëron edicionin e tij të dytë dhe do të zgjasë tre ...

Read More

Today launches the second edition of the PAAF2019 student festival at AAB College

I konceptuar për të promovuar punën e studentëve të arteve, festivali i vetëm i studentëve në Kosovë, Prishtina Arts&Architecture Festival, nis të mërkurën edicionin e tij të dytë.Ky edicion që do të zgjasë nga 22-24 maj 2019, në hapësirat moderne të Kolegjit AAB do të sjellë risi në përmbajtjen e tij, ndërsa do të prezantohet ...

Read More
en_USEnglish
sqShqip en_USEnglish