PËR NE

Prishtina Arts
& Architecture Festival

I themeluar nga Kolegji AAB, Prishtina Arts&Architecture Festival (PAAF), është një ngjarje që kërkon të lidhë disiplina të ndryshme në fushën e artit dhe të arkitekturës përmes konferencave, ekspozitave, filmave, instalacioneve, koncerteve, tryezave të diskutimit, punëtorive, etj ..

Lexo më shumë
paaf
paaf

Aplikimet duhet të bëhen përmes E-mailit [email protected]

Për informata më të hollësishme dhe detaje rreth edicionit të dytë të PAAF

sqShqip
en_USEnglish sqShqip