Sfilata e modës

PAAF

Sfilata e modës

23 maj 2019                                             Prishtinë – Kosovë

Në edicionin e dytë të festivalit PAAF, studentët e Fakultetit të Dizajnit të Modës do të paraqiten me ekspozitën e punimeve të studentëve të vitit të parë dhe të dytë, ndërsa studentët absolventë të këtij program studimor do të sjellin një sfilatë mode.

Ky aktivitet tashmë tradicional i Kolegjit AAB, ka për qëllim promovimin e punës së studentëve si dhe progresin e tyre ndër vite në lëndë të ndryshme profesionale.

Sfilata e sivjetme do të sjellë veshje të ideuara, stilizuara, dizenjuara, të realizuara nga studentët të cilët ndërthurin tendencat e modës, dhe informacionin e thelluar që ata marin në këtë degë.

Aktiviteti  do të jetë nën përkujdesjen e mësimdhënëseve të drejtimit të Dizajnit të Modës, Flutura Dedinja dhe Krenare Rugova.

Aplikimet duhet të bëhen përmes E-mailit [email protected]

Për informata më të hollësishme dhe detaje rreth edicionit të dytë të PAAF

Na Kontakto
sqShqip
en_USEnglish sqShqip