Moda

PAAF

Autenticiteti dhe moderniteti në Dizajnin e Modës

Gara e studentëve në dizajnin e modës, e cila do të përmbyllet me një sfilatë mode në fokus do të ketë origjinalitetin dhe reflektimin në dizajnin e sotëm të modës.

Afati i fundit për dorëzimin e skicave dhe punimeve është më 15 maj 2019.

Pjesëmarrja përfundimtare duhet të jetë me modele në shfaqje të hapur. Në këtë projekt mund të marrin pjesë të gjithë studentët nga vendet e Evropës Juglindore. Shfaqja do të organizohet nga Flutura Dedinja dhe Albulena Borovci, mësimdhënëse në Fakultetin e Dizajnit të Modës në Kolegjin AAB.

Aplikimet duhet të bëhen përmes E-mailit [email protected]

Për informata më të hollësishme dhe detaje rreth edicionit të dytë të PAAF

Na Kontakto
sqShqip
en_USEnglish sqShqip