Fotografia

Konkurs për Fotografi

Ftohen të gjithë nxënesit e shkollave të mesme të marrin pjesë në konkursin e hapur për fotografinë më të mirë per kategorinë e shkollave të mesme.

Tema boshte e Festivalit të Artit dhe Arkitekturës të Prishtinës, festival ndërkombëtar multidisciplinar është AUTENTICITETI dhe IDENTITETI.

Fotoja më e mirë e përzgjedhur nga juria profesionale do të shpërblehet me bursë për studime në Fakultetin e Arteve të Kolegjit AAB.

Fotografitë duhet të kenë rezolucion të lartë dhe duhet të dërgohen më së largu më 15 maj 2019.

Aplikimi duhet të bëhet përmes e-mail: [email protected]

PAAF Fotografia

Aplikimet duhet të bëhen përmes E-mailit [email protected]

Për informata më të hollësishme dhe detaje rreth edicionit të dytë të PAAF

Na Kontakto
sqShqip
en_USEnglish sqShqip