Filmi

PAAF

Seksioni i filmit të shkurtër dhe filmit dokumentar të studentëve

Konkursi studentor do të përbëhet nga filma të shkurtër dhe dokumentarë nga të gjitha zhanret, të bëra në shkollat e filmit.

Pjesëmarrësit do të garojnë për dy çmime të festivalit: filmi më i mirë do të shpërblehet me një çmim inkurajimi, ndërsa të gjithë filmat gjithashtu do të garojnë për Çmimin e Audiencës.

Projeksioni i filmave do të zgjasë dy ditë, nga ora 15:00 deri ne orën 17:00.
Para fillimit të shfaqjes së filmave do të ketë një ekspozitë të fotografisë të realizuara nga studentët e Fakultetit të Komunikimit Masiv, Programi Produksion.

Afati i fundit për aplikim është 15 maj 2019.
Aplikimi në e-mail: [email protected]

Aplikimet duhet të bëhen përmes E-mailit [email protected]

Për informata më të hollësishme dhe detaje rreth edicionit të dytë të PAAF

Na Kontakto
sqShqip
en_USEnglish sqShqip