Workshop - Film

PAAF

Sesioni i filmit

E enjte, 23 maj 2019, ora 12:00-13:00
“Si arrihen kooproduksionet në film”
Tea Korolia – Producente. KroaciTeatri Kamertal

Aplikimet duhet të bëhen përmes E-mailit [email protected]

Për informata më të hollësishme dhe detaje rreth edicionit të dytë të PAAF

Na Kontakto
sqShqip
en_USEnglish sqShqip