Arkitekturë

PAAF

Arkitekturë

E enjte, 23 maj 2019, ora 11:00-16:00

“Studim Urb-Arkitektonik i pjesshëm i kampusit të AAB”
“Fisnikërimi/revitalizimi i hapësirave publike në qytetin e Prishtinës”
“Studim Urban, Arkitektonik, Vizual-Estetik alternativ”
“Dizajnimi i një shtëpie / ville”
Objekti I

Aplikimet duhet të bëhen përmes E-mailit [email protected]

Për informata më të hollësishme dhe detaje rreth edicionit të dytë të PAAF

Na Kontakto
sqShqip
en_USEnglish sqShqip