Për Ne

PAAF Për Ne

Për PAAF

I themeluar nga Kolegji AAB, Prishtina Arts&Architecture Festival (PAAF), është një ngjarje që kërkon të lidhë disiplina të ndryshme në fushën e artit dhe të arkitekturës përmes konferencave, ekspozitave, filmave, instalacioneve, koncerteve, tryezave të diskutimit, punëtorive, etj ..

I themeluar në vitin 2018, si një nismë e vogël por tejet ambicioze, PAAF që në edicionin e parë ka arritur të thejë kufijtë e Kosovës, duke sjellur në programin e vet projekte e punime të studentëve të artit edhe nga Shqipëria, Maqedonia, Bosnjë e Hercegovina dhe nga Sllovenia.

Këtë vit festivali është planifikuar të mbahet gjatë nga data 22-24 maj 2019 në Prishtinë, ku krahas profesorëve e ekspertëve, do të ketë hapësirë ​​të konsiderueshme për artistët e rinj, veçanërisht studentët.
Data: 22-24 maj, 2019

Vendi: Kolegji AAB, Prishtinë, Republika e Kosovës

Drejtor i Festivalit:
Zija Rexhepi, MA.

Drejtor Ekzekutiv i Festivalit:
Prof.ass.Mr.Art Fitim Aliu

Drejtor Organizativ i Festivalit
Saranda Rifati

Bordi i Festivalit:
Prof.Ord. Shyqri Nimani (kryetar)
Prof.ass.dr. Lulzim Tafa
Prof. Lulzim Nixha
Prof. Zijad Mehic
Dr. Andrea Grilleto
Prof. Maja Kikiritkova
Dr. Damjana Celcar
MA. Bekim Mulaj
Prof.ass.Mr. Art Fitim Ali
Dr. Oliver Petrovski
Dr. Kushtrim Jakupi

Kolonia
Prof.ord. Esat Valla

Ekspozita
Musa Kalaveshi, kurator

Kordinatore e Konferencës
Phd.cand.Adelina Tahiri

Koordinator e Seksionit të Filmit
MA
.Burbuqe Berisha

Koordinatore të Seksionit të Modës
Flutura Dedinja
Krenare Rugova

Koncerti
Adhurim Rasimi
Kushtrim Jakupi

Workshop
Medina Spahiu

Disenjatorë, PAAF2019:
Lirigzon Selimi & Samir Dalipi

Shkarko Orarin
sqShqip
en_USEnglish sqShqip